Suurkohteet

Maailmalämmöltä lämpöpumppuratkaisut kiinteistöihin

Maailmalämpö MIL Oy:n vankka kokemus suurien kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden energiaprojekteissa takaa sen, että kaikki osapuolet voivat olla turvallisin luottavaisin mielin koko hankkeen ajan. Erilaiset taloyhtiöt, pienistä aina suurkiinteistöihin, ovat olleet osa meidän osaamistamme jo vuosien ajan.

Maalämpö, ilma-vesilämpö ja erilaiset lämmön talteenotto järjestelmät suurille kiinteistöille

Hoidamme energiaprojektin suunnittelusta ja toimenpidelupahakemuksista aina asennukseen saakka. Toimitamme parhaat ratkaisut rivitaloihin, kerrostaloihin, teollisuus-ja toimistorakennuksiin, kouluihin ja –palvelutaloihin sekä maatalouteen.

Energiaremontti helposti alkuun

Taloyhtiöissä ja suurissa kiinteistöissä energiaremontin aikataulu suunnittelusta toteutukseen vie yleensä useita kuukausia. Meihin kannattaakin ottaa yhteyttä jo suunnittelun hyvin alkuvaiheessa. Näin pääsette hyödyntämään parhaiten lämpöpumppualan teknisen osaamisemme ja vuosien kokemuksemme energiaremonteista. Alussa riittää se, että keskustelemme yhdessä ja tulemme paikan päälle katsomaan kohdetta. Suunnittelukäynnin jälkeen saatuamme tarvittavat tiedot kiinteistöstä, laskemme teille urakka- ja laitetarjouksen toivomustenne pohjalta.

On kyseessä sitten kerrostalon lämmitysmuodon vaihto maalämpöön, tai pienemmän paritalon ilma-vesilämpöpumpun hankinta, toimeen kannattaa ryhtyä ajoissa ja ottaa suoraan yhteyttä Maailmalämmön asiantuntijoihin!

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointi!

 

Esimerkkejä kohteista joihin olemme toimittaneet ja asentaneet maalämpöjärjestelmän: