Miten lämmityslaitteet toimivat?

Ilmalämpöpumppu sähkölämmityksen tilalle

Jos sinulla on suora sähkölämmitys, valintasi on ilmalämpöpumppu. Sillä pystyt säätämään lämmityskuluista jopa yli puolet. Saat tasaisen lämmön, puhtaamman sisäilman sekä mahdollisuuden jäähdytykseen. Ainoaksi lämmönlähteeksi ilmalämpöpumppu ei riitä, kovimmilla pakkasilla tarvitset jonkun muun lämmönlähteen rinnalle. Myöskään käyttövettä ei ilmalämpöpumpulla voi lämmittää.

Ilmavesilämpöpumppu sopii moniin tilainteisiin

Jos sinulla on vesikiertoinen sähkö- tai öljykeskuslämmitys, ilmalämpöpumpulla voit saada kaikki edellä mainitut edut pienellä investoinnilla. Ilmavesilämpöpumpulla hallitset koko talon ja käyttöveden lämmityksen. Kovimmilla pakkasilla tarvitset lisälämpöä esimerkiksi sähköllä tai vaikka talon vanhalla öljykattilalla, joka voidaan jättää lämpöpumpun rinnalle.

Maalämpöpumppu nostaa kiinteistön arvoa

Maalämpöpumpulla saat käyttökustannuksiltaan edullisimman lämmityksen. Hyötysuhde ja toimivuus on sama ympäri vuoden, koska lämpö otetaan porakaivosta tai maasta. Näin kovatkaan pakkaset eivät vaikuta laitteen toimintaan. Investointi on tässä tapauksessa suurempi, kuin edellisissä, mutta kiinteistön arvokin nousee tämän investoinnin myötä.

Poistoilmalämpöpumpulla kaikki lämpö tulee talteen

Jos sinulla on koneellinen ilmanvaihto, valintasi on poistoilmalämpöpumppu, joka ottaa lämmön talteen ulos menevästä ilmasta ja lämmittää sillä tuloilmaa sekä käyttövettä. Koneellinen ilmanvaihto ei tosin sulje mitään muutakaan lämpöpumppuratkaisua pois laskuista.

Yhteystiedot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7, 24100 Salo

Puh. (02) 777 710
myynti@maailmalampo.fi

Avoinna:
ma -pe 8.00-16.30

Pyydä ilmainen arviointi

Kohteen tyyppi

Lämmityskulut saneerauskohteissa

Kylmälaitehuollot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7, 24100
SALO

Puh. (02) 777 710