Bosch Compress 5000 AA

Säästä lämmityskuluissa jopa 50 %. Edulliset hankkimiskulut ja monipuoliset asennusvaihtoehdot ovat tehneet muutamassa vuodessa ilmalämpöpumpuista suomalaisten kotien vakiovarusteen.

Bosch Compress 5000 AA on laadukas ja huippuluokan energiatehokkuudella toimiva, nykyaikainen ilmalämpöpumppu. Monipuolinen toimintalogiikka mahdollistaa saman pumpun toimivan hyvin vaihtelevissa olosuhteissa ja tiloissa.

Miellyttävä lämpötila ympäri vuorokauden

Boschin pitkä kokemus Skandinavian markkinoilla on mahdollistanut Suomen vaihteleviin olosuhteisiin soveltuvan, varmatoimisen pumpputekniikan kehittämisen. Kesällä pumppuja voidaan käyttää viilentämiseen ja kovilla pakkasilla ilmalämpöpumppu kaksinkertaistaa käyttötehonsa vielä jopa -20 asteen pakkaslukemissa. Jos tila jätetään pidemmäksi aikaa käyttämättä, pumppu voidaan asentaa ylläpitotilaan, jolloin lämpötila pysyy täysin automaattisesti +10 asteen tuntumalla.

Kysy lisää myynnistämme!

Tekniset tiedot

Valitse ekologinen ja kukkaroa säästävä lämpöpumppuratkaisu. Sertifioidun Bosch Lämpömestari -asennuspalvelumme ja huoltopalvelumme avulla lämmitysjärjestelmäsi on luotettava ja pitkäikäinen. Kauttamme asennettuna 6 vuoden takuu.

Yhteystiedot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7, 24100 Salo

Puh. (02) 777 710
myynti@maailmalampo.fi

Avoinna:
ma -pe 8.00-16.30

Pyydä ilmainen arviointi

Kohteen tyyppi

Lämmityskulut saneerauskohteissa

Kylmälaitehuollot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7, 24100
SALO

Puh. (02) 777 710