IVT AirX lämpöpumppu

IVT AirX lämpöpumppu

Patentoitu sulatus lisää säästöjä

Lämpöpumpun puhallin on kierroslukuohjattu niin, että sulatus käynnistyy niin myöhään kuin mahdollista ilman, että toimintavarmuus heikkenee. Se tarkoittaa, ettei sulatustoimintoon kulu lainkaan energiaa ulkolämpötilan ollessa yli 5 astetta.

IVT AirX lisää säästöjä ja on hiljaisempi

IVT AirX on kaikkien aikojen hiljaisin ilma-vesilämpöpumppumme. Lisäksi sen vuosilämpökerroin on huippuluokkaa. Vaikuttavan suorituskyvyn taustalla on useita uraauurtavia innovaatioita. Kehitystyön aikana on rekisteröity ei enempää eikä vähempää kuin viisi patenttia.

Mukautuu talosi lämmöntarpeeseen

IVT AirX on invertteriohjattu. Se tarkoittaa, että matalaenergiakompressori mukauttaa lämmöntuotannon automaattisesti talosi lämmöntarpeeseen. Kun talossa tarvitaan enemmän lämpöä, kompressori toimii tehokkaammin, ja kun ulkona on lämmin, kierrosluku laskee minimiin, mikä lisää säästöjä.

Smartgrid turvaa tulevaisuuden

Smartgrid on aivan uudenlainen lämpöpumpun ohjausmenetelmä, jossa lämpöpumppu kommunikoi suoraan sähköpörssin kanssa ja mukauttaa lämmön ja käyttöveden tuotannon automaattisesti niin, että tuotannossa hyödynnetään ne vuorokaudenajat, jolloin sähkönhinta on halvimmillaan.

Hiljaisin ilma-vesilämpöpumppumme

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ja kätevä lämmitysratkaisu. Haasteena on äänitason pitäminen alhaalla. Siksi teimmekin vähän enemmän ajatustyötä kehittäessämme uutta IVT AirX:ää. Tuloksena on yksi markkinoiden hiljaisimmista lämpöpumpuista. Sen ääniteho on niinkin alhainen kuin 53 dB (A) EN 12102:n mukaan 40 prosentin nimelliskäytöllä.

Uuden sukupolven ohjausjärjestelmä

IVT AirX:n ohjausjärjestelmän, Rego 2000®:n ansiosta lämpöpumpun asetuksia ei tarvitse miettiä enempää kuin haluaa. Älykäs ohjausjärjestelmä mukauttaa pumpun toiminnan talosi lämmöntarpeeseen. Myös omien asetusten ja säätöjen tekeminen on helppoa lämpöpumpun helppokäyttöisen valikkojärjestelmän ansiosta. Ohjausjärjestelmässä on myös valmius yhteiskäyttöön aurinkoenergian keräimen kanssa.

IVT AirX lämpöpumppu -säädin

Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android-puhelimiin.

IVT AirX lämpöpumppuja

IVT AirX lämpöpumppu kuva 2