Aurinkosähkö

Kytke kotisi aurinkoon

Puhdasta aurinkosähköä voi tuottaa helposti kotona. Naps NSR -aurinkosähköjärjestelmä on vuosikymmeniä kestävä laadukas ja skaalautuva ratkaisu.

Aurinkosähkö toimii jokaisessa kodissa ja sitä saa tuottaa vapaasti, verottomasti ja ilman sähkönsiirtomaksua oman tontin rajojen sisäpuolella. Ylituotannon voi myydä sähköverkkoon tai varastoida Naps KotiAkku -järjestelmään myöhempää käyttöä varten.

Soveltuu kaikille kattotyypeille

Naps NSR (Naps Solar Roof) -tuotepaketit ovat täydellisiä verkkoonkytkettyjä aurinkosähköjärjestelmiä, joihin kuuluu aurinkosähköpaneeliston ja invertterin eli vaihtosuuntaajan lisäksi paneelien asennusjärjestelmä ja muut tarvikkeet. Suuremma järjestelmät rakennetaan vakiopaketteja yhdistelemällä. Jo hankittua järjestelmää voi laajentaa myös jälkikäteen. Järjestelmä ei tarvitse akustoa vaan tuottaa vaihtosähköä suoraan rakennuksen sähköverkkoon ja toimii sen rinnalla. Naps NSR -järjestelmät soveltuvat kaikentyyppisille kattopinnoille.

Puhtautta ja luotettavuutta

NSR-tuotepaketit on suunniteltu Napsin pitkän kokemuksen ja osaamisen pohjalta ympäristötietoisille asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää puhdasta energiaa asumisessaan ja pienentää sähkölaskuaan. Aurinkosähkö on lähes ainoa käytännöllinen tapa, jolla pientaloasukas voi itse tuottaa sähköä huolettomasti ja luotettavasti. Katolle asennettu aurinkosähköjärjestelmä voi parhaimmillaan tuottaa merkittävän osan kiinteistön tarvitsemasta vuosittaisesta sähköstä. Järjestelmän tuottoa voi seurata vaihtosuuntaajan omasta näytöstä, selaimen tai mobiiliapplikaation kautta.

Nopea ja helppo asentaa

Naps-aurinkopaneelit valmistetaan korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti Euroopassa. Myönnämme paneeleillemme jopa 25 vuoden rajoitetun tehotakuun. Katolle asennettu aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä luotettavasti vuosikymmenien ajan. Napsin kattoasennusmenetelmä jättää katon ja aurinkopaneelin väliin raon ilmankiertoa varten. Tämä vähentää paneelien lämpenemistä, joka puolestaan parantaa sähkön tuotantoa.

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmän mitoituksesta
https://www.napssolar.com/fi/jarjestelman-mitoitus

Aurinkosähköjärjestelmän 5 kW ylituotannon varastointi 14 kWh Naps KotiAkkuun

Kun tuotanto ylittää kulutuksen (1), Naps KotiAkku varastoi aurinkosähkön ylituotannon litium-ioni akustoon. Järjestelmän ladatessa akkuja täydellä teholla (2), tai akkujen ollessa täydessä kapasiteetissaan (3), kuormanohjauksen avulla ylijäämä pystytään hyödyntämään esimerkiksi kodin lämmityksessä tai sähköauton latauksessa. Aurinkosähkön tuotannon alittaessa kulutuksen (4), akkujärjestelmään ladattua energiaa hyödynnetään kodin kulutuskohteissa (ts. akkuja puretaan). KotiAkkuun varastoitua puhdasta aurinkoenergiaa pystytään hyödyntämään aamuun asti. Auringon taas noustua, KotiAkku varastoi aurinkosähkön ylituotannon seuraavaa iltaa ja yötä varten.

 

Yhteystiedot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7, 24100 Salo

Puh. (02) 777 710
myynti@maailmalampo.fi

Avoinna:
ma -pe 8.00-16.30

Pyydä ilmainen arviointi

Siirry tilauslomakkeelle

Arviointi on ilmainen!

Kylmälaitehuollot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7, 24100
SALO

Puh. (02) 777 710