Maalämpöpumppu IVT Greenline HE-E


IVT:n E-sarjan pumpuista löytyy tehoja 6 kilowatista aina 17 kilowattiin saakka. E-sarjan pumpuista löytyy siis vaihtoehto isoimpienkin kohteiden lämmitykseen. Suurin ero C-sarjan pumppuun on, että E-sarjan pumpuissa ei ole sisäänrakennettua lämminvesivaraajaa. Tämä pumppu on loistava vaihtoehto aina, kun asiakkaamme tarvitsee isomman lämminvesivaraajan maalämpöpumpun rinnalle. IVT:n laajasta lämminvesivaraajavalikoimasta löytyy varmasti sopivan kokoinen varaaja talouteen kuin talouteen.

Käyttäjä- ja ympäristöystävällinen maalämpöpumppu

E-sarjan pumppua ohjataan IVT:n Rego 1000 säätökeskuksella, johon asentajamme tekevät tarvittavat säädöt käynnistyshetkellä. Tämän jälkeen pumppua on ohjaustoiminnoiltaan helppo ja käyttäjäystävällinen, looginen käyttöjärjestelmä on saanut paljon kiitosta loppukäyttäjiltä.

IVT Greenline HE:n Joutsenmerkki osoittaa tuotteen ympäristöystävällisyyden ja se myös takaa, että tuote täyttää sille asetetut toimivuus- ja kestävyysvaatimukset. Kaikki IVT:n maalämpöpumput testataan skandinaavisissa olosuhteissa, joten sopivuus suomalaiseen ilmastoon on taattu.

Mikä E-sarjan pumpuista sopii Teille ja minkä kokoisen lämminvesivaraajan tarvitsette pumpun oheen? Ota yhteytä ja lasketaan yhdessä. E-sarja sopii sekä saneeraajille, että uudisrakentajille.