Maalämpöpumppu IVT Greenline HE-C

IVT Greenline HE-C autotalli
IVT:n C-sarjan maalämpöpumput ovat nyt entistä energiaystävällisempiä. Pumpuissa on kaikissa matalaenergiakiertovesipumput sekä kylmällä, että lämpimällä puolella. Se tarkoittaa suoraan sähkönkulutuksen vähentymistä, jonka ansiosta säästät lämmityskustannuksissa entistä enemmän.

Kompakti maalämpöpumppu

Kompaktin paketin tehot vaihtelevat tyypistä riippuen 6 kilowatista 11 kilowattiin. Talon huipputehon tarpeesta riippuen, mallistosta löytynee tehoiltaan juuri oikeanlainen maalämpöpumppu taloon. IVT:n jälleenmyyjänä pystymme helposti laskemaan mikä pumppu on asiakkaillemme sopiva. Pumppua ohjataan IVT:n Rego 1000 säätökeskuksen avulla. Kyseessä on helppo ja käyttäjäystävällinen järjestelmä.

Ympäristöystävällinen maalämpöpumppu lämminvesivaraajalla

C-sarjan pumpuissa on vakiona tehosta riippumatta sisäänrakennettu 185 litran lämminvesivaraaja. IVT Greenline HE:n Joutsenmerkki on osoitus tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja se myös takaa, että tuote täyttää sille asetetut toimivuus- ja kestävyysvaatimukset.
Kaikissa pumpuissa IVT:n kattava 5 vuoden erikoistakuu, joka on osoitus Euroopan myydyimmän lämpöpumppumerkin luotettavuudesta.

Mikä C-sarjan pumpuista sopii Teille ja minkälainen on tehon tarve Teidän kohteessanne? Ota yhteyttä ja lasketaan yhdessä. Malli sopii niin uudisrakentajille kuin saneeraajille.

Ympäristömerkki