Daikin Altherma - Geotermistä energiaa maalämpöpumpulla

Daikin Altherma talvi

Invertteriohjattu maalämpöpumppu

Paras kausittainen tehokkuus saavutetaan invertteri-lämpöpumpputekniikan avulla. Invertteriohjattu kompressori säätää jatkuvasti kompressorin pyörintänopeutta lämmitystarpeen mukaan. Vähentämällä energiaa kuluttavia käynnistyksiä ja pysäytyksiä energiankulutus vähenee ja lämpötila pysyy vakaana.

Nopea ja helppo asennus sisältäen lämminvesivaraajan

Lämminvesivaraaja on tehdasasenteinen, mikä nopeuttaa asennusta. Putkiliitännät laitteen yläosassa mahdollistavat asennuksen hankaliinkin paikkoihin. Olemme myös tehneet paljon töitä keventääksemme laitteen kokonaispainoa, asennuksen ja kuljetuksen helpottamiseksi.

Kompakti sisäyksikkö, tyylikäs ulkonäkö

  • Lämpöpumpun ja lämminvesivaraajan täydellinen integrointi minimoi tarvittavan asennustilan.
  • Korkealaatuinen muotoilu helpottaa laitteen sijoittamista muuhun sisustukseen.

Integroidun laitteen vaatima lattiapinta-ala on ainoastaan 728 x 600 mm – lähes sama kuin muiden standardikotitalouslaitteiden- ja 1800 mm korkeana se mahtuu hyvin mihin tahansa normaaliin huoneeseen. Asentajan ja käyttäjän lisäetuna on myös vain 10 mm vapaa tila joka vaaditaan laitteen sivuille ja se, että kaikki putkiliitännät ovat laitteen yläosassa.

Uusi säädin

  • Nopea käyttöönotto: asentaja voi ohjelmoida kaikki kohteen tarvittavat asetukset tietokoneelle ja ladata ne säätimelle käyttöönoton yhteydessä. Tämä ei ainoastaan vähennä työmaa-aikaa vaan mahdollistaa samojen asetusten käyttämisen samanlaisissa kohteissa.
  • Käyttäjäystävällinen termostaattiohjaus: käyttäjä voi nostaa tai laskea veden lämpötilaa todellisen huonelämpötilan funktiona, mikä johtaa vakaampaan huonelämpötilaan ja lisää mukavuutta.
  • Energiatalouden seuranta: säädin näyttää laitteen otto- sekä antotehon, jolloin käyttäjällä on mahdollisuus hallita energian kulutustaan tarkemmin.
  • Huollon helppous: säädin rekisteröi 20 viimeisintä häiriötilaa päivämäärineen ja kellonaikoineen, mikä mahdollistaa nopeat vikadiagnoosit ja huoltotoimenpiteet.Lue lisää esitteestä.

Daikin Altherma -laite