Ilmalämpöpumppu IVT Nordic Inverter

IVT Nordic Inverter Ilmalämpöpumput Turussa ja Salossa

Lämpimämmät lattiat ja lämmön siirtyminen ilman vedon tunnetta

IVT Nordic Inverter hyödyntää Coanda-ilmansiirtotekniikkaa, joka perustuu siihen, että lämmin ilma nousee ylöspäin ja kylmä painuu alaspäin. Uusi moottoroitu ilmansuuntaaja levittää lämpöä tehokkaasti alas seinänmyötäisesti ja lattian pinnan suuntaisesti tehden sisäilmasta miellyttävän ja lattioista lämpimämmät täysin ilman vedon tunnetta. Kun jäähdytystoiminto on aktivoitu, se levittää kylmän ilman yläkautta huoneistoon.

Aktiivinen ilmanpuhdistus edistää terveyttäsi

Ilma-ilmalämpöpumpuissamme on patentoitu Ion Plasmacluster(R) -ilmanpuhdistustekniikka.  Puhdistusprosessi palauttaa ilmassa olevien negatiivisten ja positiivisten ionien välisen tasapainon luonnolliseksi ja tekee ilmassa leviävistä bakteereista, viruksista, homeesta ja allergeeneista vaarattomia. Lämpöpumppu neutraloi myös pakokaasujen, tupakansavun ja homeen aiheuttamat hajuhaitat.

Kymmenen asteen ylläpitolämpötila pitää talosi kunnossa

Ilma-ilmalämpöpumpuissamme on ylläpitolämpötilatoiminto vakiona. Se on erityisen käyttökelpoinen, kun lämpöpumppu asennetaan vapaa-ajan asuntoon, autotalliin tai vastaaviin tiloihin, joissa oleskellaan vain osan aikaa vuodesta ja joissa ei tarvitse olla normaalia huonelämpötilaa.

 

Valmistajan sivulla lisää tietoa tästä linkistä.

IVT Nordic Inverter Ilmalämpöpumppu

ivt-ilmalampoesite-2017_syksy